grafiek:
www.beurs.nl


Artikels:
ratingbureau, risico enzo
juni 2010
modellen en voorspellen
maart 2010


dividenden AEX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smartinvest

Smartinvest is al jaren een begrip op het gebied van beleggingen. De site wordt beheerd door ervaren beleggers, die al vele jaren in het vakgebied zitten. Smartinvest verzorgt cursussen op het gebied van beleggen.

Daarnaast staan we graag klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen na aanleiding van het lezen van de informatie op deze site of gewoon algemene vragen of opmerkingen, dan kunt u een mail sturen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Historie

Smartinvest is online gegaan in 2004 en is opgericht door drs. B.J. Holtkamp. Hij heeft een brede financiële achtergrond en is onder andere belegginsexpert geweest bij diverse financiële instellingen, zoals de ING, ABN AMRO en TKP (pensioenuitvoering).

De site is onlangs in een nieuw jasje gestoken, voornamelijk om de overzichtelijk te bewaren, aangezien er zeer veel informatie opstaat.

Naast de informatie die beschikbaar is op de site zal de informatie zo up to date mogelijk gehouden worden. Mocht u hierover opmerkingen en of vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Missie

Beleggen heeft de laatste jaren door een wispelturige periode een andere betekenis gekregen. Doordat bijna iedereen wel met beleggingen te maken heeft, vooral door het kapitaaldekkingsstelsel, is het vreemd dat velen hierover zeer weinig weten. We moeten namelijk verplicht pensioen opbouwen.

Dat betekent ook dat er verplicht belegd moet worden. De missie van Smartinvest is dan ook om mensen bewust te maken van wat beleggen nu precies is en hierover achtergrondinformatie te geven.

Beleggen is risico nemen, aangezien er beslissingen worden genomen in een onzekere wereld. Deze risico`s zijn af en toe moeilijk in kaart te brengen, aangezien niets zeker is omtrent de toekomst. Wel kan dit risico beter bepaald worden door kennis omtrent de producten die verhandeld worden. Veel van deze kennis over de producten is op deze site te vinden.

 

Contact

U kunt ons bereiken via het onderstaande mailadres:

beleggen@smartinvest.nl

 

 

 

 

 

 

 

John Bogle Warren Buffet Nick Leeson Michael Milken
Peter Lynch Julian Roberston Jim Rogers John Templeton
   
George Soros Paul Tudor Jones    

 


beleggerswoordenboek